Tuesday, May 8, 2007

Υστατες Αποκεκαλυψεις

Ηρθε η ωρα για μερικες αποκαλυψεις.

Με καθε μετριοφροσυνη, ειμαι εντυπωσιακη κοπελα. Περασα ολη μου τη ζωη περιφεροντας ενα αρμονικο σωμα, και φυσικα αποσπωντας τα αναλογα σχολια.

Σχολια τα οποια φυσικα και απολαμβανα. Ετσι, μεγαλωνοντας, εμαθα να εκμεταλλευομαι ακριβως αυτο το προσον μου, προσον που μου επετρεψε να μπω απο πολυ μικρη σε μια δουλεια με πολυ υψηλες αποδοχες, πολλη λαμψη και δημοσιοτητα.

Για αρκετο καιρο το απολαμβανα. Κουβαλουσα τα μακρια μου ποδια και το οδοντριατρικα λευκο μου χαμογελο απο παρτυ σε παρτυ, και χαμογελουσα καθως εβλεπα τις φωτογραφιες μου σε κοσμικα περιοδικα να αυξανονται με καθε νεο τευχος που εβγαινει.

Μια μερα ειχα μολις κανει μπανιο και περνουσα γυμνη μπροστα απο τον καθρεφτη του χωλ για να μπω στο δωματιο μου.

Κι εκεινη τη στιγμη,στη θεα του σωματος που τοσοι αντρες ειχαν επιθυμησει, και τοσοι μοδιστροι επαινεσει, αρχισα να γελαω. Γιατι καταλαβα ποσο ανοητο, ηλιθιο και χαμερπες πραγμα ειναι το να στηριζει κανεις ολη την υπαρξη του σε αυτη την κινουμενη μαζα απο κοκκαλα και αιμα.

Τοτε ηταν που αρχισα το μπλογκινγκ. Ολα οσα ειχα στερηθει χαρη σε και εξαιτιας του σωματος μου φτιαξαν σχεδον απο μονα τους μιαν ιστορια. Η Σια και η Μεζα, δυο νεαρες φοιτητριες, φιλες απο μικρες και αχωριστες, να ρεμπελιαζουν στην ομορφη Θεσσαλονικη, αφηνοντας ολη τους την τρελα να ρεμπελιασει πανω στο χαρτι(και στο διαδικτυο)

Ηταν ομορφο να παιζω αυτα τα δυο κοριτσια. Ομως κουραστηκα να παιζω, και απο δω και μπρος θα ζω.

Ειμαι 26 χρονων και πολυ γνωστη στην ελληνικη σοουμπιζ. Απο σημερα αποσυρομαι απο την μουσικη σκηνη. Συντομα θα παντρευτω τον Καμπαμαρου, ο οποιος ειναι στην πραγματικοτητα μανατζερ και συντροφος μου.

Σας ευχαριστω ολους. Σας αγαπω και...

Υπαρχει λογος...

με αγαπη

ΧΧΧΧΧΧΧΧ Ελενα

11 comments:

kabamaru said...

ti na pw! perases stis apokalipseis kai ta sarwses ola. Paidia tis blogosfairas sas kaloume olous ston gamo mas stin mitropoli. Kalesmenoi osoi mporoun na kalispoun to dwro gamou. kai otan milame gia dwro milame kati pou na tairiazei se mia diva tis show biz kai enan mega manager san kai mena.

p.s ntaksei ta pneumatika koukla mou alla min ameloume kai tin kormara mas oups ennow tin maza apo aima kai kokkala!

Dannossiel said...

lol...den einai xamerpes na xeis kormara.me prosvalleis tora!xes ti thisies exo kanei ego gia na xo to soma pou xo?toulaxiston kamia!!!lol
ante kai sta dika mas oi eleutheres ki oraies!

Anonymous said...

Παιδιά, αυτά είναι τέλεια νέα, από τον Ηλία το έμαθα και ήρθα να σας πω τις ευχές μου. Κουμπάρο έχετε βρει; Το συζητήσαμε με την Κάτια και θέλουμε να σας παντρέψουμε εμείς.

Erisadesu said...

αυτό το ποστ σίγουρα δεν το έγραψε η Greta

Throgos said...

Διαφωνώ με αυτό το γάμο. Παπά, πάτα το πόδι της νύφης ΤΩΡΑ.

Anonymous said...

einai sygkinitiko ayto to post.

Helix Nebulae said...

Γεια σας κυρία Καμπαμαρίζου :-ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Sia+Meza said...

Kabamaru:Τωρα που θ αρχισω να αμολαω κουτσουβελα, να δεις τι θα γινει η κορμαρα
Νταννοσσιελ,Με τον Κολιν Φερθ! Με τον Κολιν Φερθ!
Σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!Παραταω τον Καμπαμαρου, παντρεψου με, θα κανουμε διεθνη καριερα!

Εγω το γραψα ηλιθια Χελγκα.

Θρωγγε, αν μου πατησει το ποδι θα τον κατουρησω, συνδυαζοντας ετσι τα ατυπα τελετουργικα βαφτισεως και γαμου, στην οικονομικη συσκευασια του ενος. Και τωρα, χωρις ξεβγαλμα!

Κιαρα, σε πιασαν τα (κοτο)ζουμια?

Και το πανηγυρικο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΣΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ στο κομεντ του Ελικος της Νεφελης για το κομεντ του.
Χρυσο Πληκτρολογιο στον Ελικα της Νεφελης!
Και ξυλινο στη Χελγκα Εριζαμπετσου γιατι ειναι ηλιθια κι οποτε εχει τα νευρα της ξεσπαει πανω μου, αλλα θα δεις εσυ ηλιθια, θα σε διαφθειρω το ανιμε.τζι-αρ και δεν θα σου μιλαει κανενας, οχι οτι χρειαζεται και πολλη προσπαθεια τετοιο μονοχνωτο πλασμα που εισαι δεν θα σου μιλαει κανενας σε λιγο ετσι κι αλλιως.

Α-υτα

Anonymous said...

Μη ρε! Μη

Sia+Meza said...

Ποιος εισαι αυτε? Και τι μη?

Anonymous said...

Είμαι ένας. Δε με ξέρεις.
Μη κλείσεις το μπλόγκ.
Είδα οτι συνεχίζεις όμως.