Friday, June 22, 2007

Πως το "ΤΑΣΠΑΜ" θα με καταντησει πτυχιουχο

Τριτη, 19 Ιουνιου.

"Πεντε λεπτακια, ετσι να δω τι παιζει", λεει η Μεζα κι ανοιγει τον υπολογιστη. Οχι φυσικα οτι το εννοουσε. Αλλα εφ'οσον ειχε σαν αρχη να συγχωρει στους αλλους οποιοδηποτε λαθος, φτανει να υπηρχε καλη προθεση, επρεπε να προσποιηθει και η ιδια πως ειχε καλη προθεση για να μπορεσει να παρασχει στον εαυτο της το συγχωροχαρτι αργοτερα.

Η Μεζα κανει κομεντ στο "ΤΑΣΠΑΜ". Κανει ανανεωση. Ξανακανει ανανεωση. Ξαναματακανει ανανεωση. Εχει δει το ιμεηλ της, εχει κοιταξει στο μπλογκ της με τη Σια, το οποιο ως συνηθως δεν εχει κομεντς, εχει κανει κατι ονλαην κουιζ(Αρ γιου εν αλκοχολικ? Χαου κουηρκι αρ γιου? Χουατ καηντ οφ φλερτ αρ γιου?), το κοτοζουμο και το κοτοπουλο μολις βγηκαν απ το μεσσενζερ, οποτε τι να κανει? Ξανακανει ρεφρες. Τιποτα.


Αποτελεσμα? Η Μεζα αναγκαζεται να παει να διαβασει. Την επομενη μερα, αναγκαζεται να περασει την Πεζογραφια και μαλιστα με καλο βαθμο κατα πασα πιθανοτητα.


Τεταρτη,2ο Ιουνιου

Επαναλαβατε ως ανωθεν, και η Μεζα αναγκαζεται να παει να διαβασει και την επομενη μερα αναγκαζεται να περασει την ποιηση και κατα πασα πιθανοτητα με ΠΟΛΥ καλο βαθμο.


Πεμπτη, 21 Ιουνιου.

Η Μεζα παει βολτα με τη Σια και γυρναει νωρις, κατα τη 1,20. Ι δανικη ωρα για διαβασμα. Ομως το κομπιουτερ το εχει ο αδρεφος της Μεζας κι ετσι η Μεζα δεν κανει κομμεντ στο τα σπαμ, δεν διαβαζει, και παει για υπνο. Ετσι η Μεζα σημερα θα παει να παρει το λεωφορειο και θα κανει οτι παει να δωσει Λατινικα γιατι ειπε στη Μεζομαμα οτι θα το δωσει και δεν μπορει το πρηξιμο.

Συμπερασμα? Τρωτε σπαμ, κανει καλο.

Επειδη δεν ξερω να κανω λινκ, και βαριεμαι να παω να το βαλω στα διπλα λινκ, αμα θελετε να δειτε το τασπαμ(οχι οτι το διαβαζει και κανεις αλλα λεω μπας και), πατε στου φαητ-μπακ η στου καμπαμαρου η στου κολοκυθιου και θα το χουνε αυτοι.

3 comments:

Anonymous said...

Ξέρετε μήπως αν άλλες τεχνικές όπως τάματα σε αγίους, ανέβασμα στην Τήνο στα 4 χωρίς επιγονατίδες, κουβάλημα χαϊμαλιών στις εξετάσεις, υποσχέσεις ότι θα είμαι καλό παιδί κ.α. είναι εξίσου αποτελεσματικά?

Sia+Meza said...

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Ο/Η Τζο!! ΠΟυ εισαι εσυ βρε παλιοπαιδο/παλιοκοριτσο?Που χαθηκες?

Anonymous said...

Θυμάστε εκείνο το ηλίθιο αστείο που έλεγε "που να σου καεί το βίντεο!!!"?
Εγώ έκαψα το laptop και πέρασα 3 μαθήματα!
Πριν λίγες μέρες το πήρα πίσω και ευελπιστώ να συνεχίσω να περνάω τίποτα που και που.