Sunday, January 28, 2007

Βασικα...

Μεζα αυτο απευθυνεται σε σενα .Προτεινω να επαφερουμε το χρωμα των ποστ σε ασπρο γιατι δυσκολευομαι να τα διαβασω σ αυτον τον υπολογιστη κ ετσι περιοριζομαστε και χρωματικα γιατι δεν μπορουμε να αλλαζουμε τα χρωματα δημιουργωντας καθε φορα διαφορετικο αισθητικο αποτελεσμα.Θα δοκιμασω να αλλαξω κ την ωρα αν και ψιλοκωλυομαι γιατι νοιωθω οτι αν την αλλαξω θα επανελθουμε οδυνηρα στην ζοφερη πραγματικοτητα οπου ολα ηταν οπως πριν κ τιποτα δν μπορει να ξεφυγει απο αυτο μερος και θα ειμαστε εγκλωβισμενες για παντα και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!(γουτσου γουτσου) Αλλαξα γνωμη η ωρα θα παραμεινει ως εχει.

3 comments:

Anonymous said...

Τεχνικές επισημάνσεις:
Την ώρα μπορείς να την αλλάξεις άφοβα χωρίς να επηρεαστεί κάτι άλλο από το μπλογκ (είμαστε GMT+1).
Όσο για το χρώμα των γραμμάτων στα ποστ, μπορείς να έχεις διαφορετικό χρώμα ακόμα και για κάθε ξεχωριστό γράμμα, όπως και μέγεθος (αυτό ισχύει για το χρώμα και το μέγεθος των γραμμάτων του κειμένου και όχι του τίτλου). Λίγο ψάξιμο θέλει, τίποτ' άλλο.

Αα και ξέχασες να βάλεις υπογραφή (αν και η αναφορά σου στην άλλη, καθιστά σαφές στο αναγνωστικό κοινό το ποιά είσαι). Savy?

Anonymous said...

Υπερψηφίζω την πρόταση και προτείνω να προστεθεί στο πλαίσιο και αίτημα για μπουγάτσες στο κυλικείο της κεντρικής βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Sia+Meza said...

Αν δεν βαρεθω του κερατα εδω μεσα ισως το ψαξω αν και βαριεμαι να καταναλωσω τοση αχρηστη ενεργεια.Την ωρα δεν την αλλαζω για προσωπικους λογους, εδω το κινητο μου παει στανταρ 5 λεπτα πισω και δεν το παω μπροστα γιατι φοβαμαι οτι θα χασω 5 λεπτα της ζωης μου.